39.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

BGA 86 baterijski duvač lišća: snažan alat za profesionalne primene

STIHL BGA 86 bežični duvač je vrlo snažan bežični duvač za profesionalnu upotrebu sa snažnim učinkom duvanja i laganim dizajnom. Težak svega 2,8 kg (bez baterije), duvač lišća je lagan i vrlo tih,tako da možete da ga koristite čak i u području sa osetljivošću na buku, npr. bolničkim baštama, obdaništima i stambenim blokovima, za uklanjanje lišća, odsečaka trave i nečistoća. STIHL BGA 86 može da se upravlja iz STIHL AP sistema. Zahvaljujući jednoručnoj multifunkcionalnoj ručki, imate sve komande u jednoj ruci i možete pouzdano da upravljate uređajem bez obzira na to da li ste desnoruki ili levoruki. Beskonačno promenljiva kontrola brzine može se koristiti za precizno prilagođavanje sile duvanja kako bi odgovaralo površini koju čistite. BGA 86 duvač lišća poseduje okruglu diznu kao standard. Možete podesiti dužinu cevi duvača na jedan od tri nivoa kako bi odgovarala vašoj visini, tako da možete da radite na pravoj udaljenosti od tla.

Možete koristiti opcionu STIHL pljosnatu diznu za uklanjanje teškog ili vlažnog lišća. Ove funkcije znače da možete odlagati lišće još efikasnije.

Možete proveriti koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL BGA 86 i koliko je vremena potrebno vašoj izabranoj AP bateriji da se napuni u našem pregledu STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja.

Svi bežični električni alati u okviru STIHL AP sistema su dizajnirani za profesionalne korisnike i svakodnevni rad, čak i pod nepovoljnim vremenskim uslovima. Iz ovog razloga su sertifikovane kao otporne na prskanje. Njihova efektivnost je takođe verifikovana zahtevnim internim testovima. Test prskanja vode je povezan sa IPX4 standardom, između ostalog.

BGA 86

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Težina2,8 kg
Sila duvanja15 N 1)
Maks. brzina vazduha69 m/s
Maks. brzina vazduha sa ravnom mlaznicom76 m/s

Servis i saveti