52.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Vakum duvač/ usitnjivač velikog kapaciteta

STIHL SH 86 benzinski vakuumski usitnjivač je dizajniran za svestrano usitnjavanje i duvanje i idealan je za duge periode upotrebe na većim površinama. Privatni korisnici i profesionalci podjednako mogu da uživaju u snažnoj podršci ovog efikasnog benzinskog vakuumskog duvača lišća, koji nudi usisni i režim duvanja. Alat se napaja STIHL 2-MIX motorom, koji takođe nudi visok nivo radne i operativne udobnosti. Ovo počinje čim pokrenete motor STIHL SH 86: funkcija STIHL ElastoStart koristi integrisani prigušni element za sprečavanje naglog vršnog opterećenja prilikom pokretanja. Ručna pumpa za gorivo vakuumskog duvača lišća takođe omogućava da štedite snagu dok radite. Zahvaljujući beskonačno promenljivoj kontroli brzine, uvek ćete imati snagu koju STIHL SH 86 vakuumski usitnjivač zahteva za izvršavanje trenutnih zadataka. Beskonačno promenljiva poluga komande gasa može se blokirati pritiskom na dugme za zaustavljanje. Ovaj alat takođe nudi ergonomično upravljanje jednom rukom sa zonom mekog prianjanja.

Tokom rada u cvetnim lejama ili ćoškovima odakle je teško oduvati lišće, STIHL SH 86 vakuumski usitnjivač vam omogućava da efektivno usisavate i direktno usitnjavate biljni materijal. Usitnjivač zvezdastog oblika od visokokvalitetnog čelika garantuje da se odsečci sitne u manje komade. Šalju se direktno u vreću za sakupljanje od 45 l SH 86 benzinskog vakuumskog duvača lišća. Za naročito prašnjave primene, takođe možete da nadogradite vreću za sakupljanje i smanjenje prašine za SH 56 i SH 86, koja takođe ima kapacitet od 45 l.

Za primenu u režimu duvanja, alat poseduje pljosnatu diznu i okruglu diznu kao standard. Zakrivljena pljosnata dizna je takođe dostupna. Zahvaljujući ovim funkcijama STIHL SH 86 vakuumskog duvača lišća, možete koristiti funkciju duvača za uklanjanje većih količina lišća pogodno i efektivno u dužim vremenskim periodima. Opcioni STIHL komplet za čišćenje oluka može se koristiti sa 3 m dugačkom cevi duvača za uklanjanje nečistoća i lišća sa oluka. Prilikom upotrebe alata u režimu duvača ili usitnjivača, STIHL antivibracioni sistem štiti vaše mišiće i zglobove.

Tehnički podaci

Zapremina27,2 cm³
Težina5,8 kg 1)

Servis i saveti