90.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Novo
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Pomeranja36 cm³
Snaga1,55 kW
Snaga2,1 PS
Težina5,7 kg
CO2864 g/kWh

KM 235 R benzinski Kombi motor: obavljajte niz zadataka, uključujući one koji su izazovni iu skučenim prostorima

Zahvaljujući posebno moćnom STIHL KM 235 R benzinskom Kombi motoru, možete obaviti širok spektar izazovnih zadataka održavanja bašte i pejzaža. Sa svojom izuzetnom vučnom snagom, STIHL 2-MIX® motor vam omogućava da efikasno radite. Ručka u obliku petlje vam omogućava da efikasno radite sa što više slobode kretanja, čak i u skučenim prostorima i sa ograničenim kretanjem.

Zahvaljujući automatskoj dekompresiji i ručnoj pumpi za gorivo, STIHL KM 235 R Kombi motor se posebno lako pokreće, jer zahteva manje povlačenja užeta za startovanje. Rukovanje STIHL KM 235 R je posebno zgodno, pošto su svi kontrolni elementi integrisani u jednoručnu multifunkcionalnu ručku. STIHL antivibracioni sistem obezbeđuje udoban rad tako što prigušuje vibracije i na taj način štiti vaše mišiće i zglobove.

 

Zahvaljujući velikom izboru alata za STIHL KM 235 R u STIHL Kombi sistemu možete obaviti niz redovnih zadataka sa istim motorom. Alati se mogu menjati bez upotrebe dodatnog alata zahvaljujući brzoj spojnici sa steznim zavrtnjem.

Servis i saveti