53.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Pomeranja27 cm³
Snaga0,8 kW
Snaga1,1 PS
Težina4,3 kg
Nivo pritiska zvuka96 dB(A) 1)

Nov komforni 0,8kW-kombinovani motor sa multifunkcionalnom ručkom i ErgoStartom

STIHL KM 56 RC-E benzinski Kombi motor je električni alat kojim se može upravljati uz različite Kombi alate iz STIHL Kombi sistema. KM 56 RC-E je prvenstveno dizajniran za privatne korisnike koji žele da koriste jedan motor za obavljanje poslova oko kuće, dvorišta i bašte.

Kombi motor je zasnovan na ekonomičnom STIHL 2-MIX motoru . STIHL KM 56 RC-E benzinski Kombi motor poseduje STIHL ErgoStart, koji garantuje nesmetan proces pokretanja i lako pokretanje. Elektronski sistem za paljenje garantuje rad motora bez problema i smanjuje emisije izduvnih gasova. Nakon pauze u radu, motor može odmah da se pokrene zahvaljujući dugmetu za zaustavljanje.

Ergonomični rukohvat sa barijerom vas podržava prilikom rada u zatvorenim prostorima, dok pokriveni kaiš garantuje udobnost tokom rada. Zahvaljujući praktičnoj brzoj spojnici sa preklopnim zavrtnjem na STIHL KM 56 RC-E, možete brzo da zamenite Kombi alat i STIHL FSB-KM trimer za travu sa STIHL FCB-KM trimerom za ivice, na primer. Zahvaljujući svom odvojivom vratilu, Kombi motor se može demontirati radi štednje prostora tokom transporta ili skladištenja.

STIHL KM 56 RC-E Kombi motor se ne može koristiti sa STIHL RG-KM rotirajućom reznom glavom.
KM 56 RC-E

Servis i saveti