66.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Za profesionalnu upotrebu

STIHL KM 94 RC-E bežični kombinovani motor podržava profesionalne korisnike u održavanju ili radu na većim površinama. STIHL 2-MIX motor je zgodan i ekonomičan. Zahvaljujući STIHL ECOSPEED funkciji delimičnog utovara, možete kontrolisati brzinu motora direktno na jednoručnoj multifunkcionalnoj ručki, omogućavajući vam da podesite snagu tako da odgovara vašim zahtevima i u isto vreme uštedite gorivo. STIHL ErgoStart funkcija vam omogućava da pokrenete vaš STIHL KM 94 RC-E kombinovani motor sa lakoćom, garancijom jendostavnog procesa pokretanja, dok elektronski sistem paljenja garantuje funkciju motora bez problema i niže emisije izduvnih gasova. Dugme za zaustavljanje garantuje da možete da pokrenete motor bez odlaganja nakon prekida rada. Ergonomičan rukohvat sa barijerom pomaže vam da udobno radite sa STIHL KM 94 RC-E, čak i u zatvorenim prostorima. STIHL anti-vibracioni sistem smanjuje vibracije motora radi zaštite vaših mišića i zglobova.

Zahvaljujući pokrivenom kaišu, možete čak i da preuzmete veće zadatke na opušteniji i lakši način. STIHL KM 94 RC-E je pogodan za kombi alat u STIHL Kombi sistemu. Zahvaljujući praktičnoj brzoj spojnici sa preklopnim zavrtnjem, možete brzo da menjate alat kako bi odgovarao širokom opsegu primena. KM 94 RC-E je takođe lak za transport i skladištenje zahvaljujući svom odvojivom vratilu.
KM 94 R-CE

Tehnički podaci

Pomeranja24 cm³
Snaga0,9 kW
Snaga1,2 PS
Težina4 kg
CO2794 g/kWh

Servis i saveti