82.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Pomeranja27 cm³
Jačina0,85/1,2 kW/PS
Težina8,3 kg
Vibraciona vrednost levo3,7-4,1 1)
Vibraciona vrednost desno4,0-5,1 1)

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

MM 56 benzinski Multi motor: moćan motor za različite Multi alate

STIHL MM 56 benzinski Multi motor je moćan i ekonomičan Multi motor pogodan za širok spektar zadataka na terenu kao što su nega travnjaka,obrada zemljišta i čišćenje površina. Pošto je motor multifunkcionalan, na njega možete pričvrstiti razne dodatke za alate STIHL Multi Sistema u samo nekoliko jednostavnih koraka.

U srcu Multi motora je STIHL 2-MIX motor. Ručna pumpa za gorivo podržava lako pokretanje motora. Upravljanje MM 56 benzinskim Multi motorom preko jednoručne multifunkcionalne ručke je jednako lako kao i pokretanje. Sve važne kontrole su integrisane u ovu ručku, obezbeđujući da uvek možete pouzdano da upravljate svojim alatom. Taster za zaustavljanje vam omogućava da ponovo pokrenete motor direktno nakon prekida u radu. Na primer, možete da nastavite da radite sa odgovarajućim Multi alat direktno nakon promene alata.

Kada završite posao, STIHL MM 56 može da se sklopi za transport ili skladištenje, što vam omogućava da kompaktno ga skladištitei lako ga utovarite u vozilo pomoću ručke za transport.

Servis i saveti