69.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

RM 253 T benzinska kosačica za travu: udobnost zahvaljujući pogonu na točkove

Sa STIHL RM 253 T benzinskom kosačicom za travu možete brzo i efikasno da održavate travnjak u privatnim baštama. Snaga pogona na točkove zaista postaje očigledna kada se kosi na velikim travnjacima ili travnjacima sa nagibom. Pored točkova sa glatkim pokretom, STIHL RM 253 T takođe ima pogon sa jednom brzinom. Ovo u velikoj meri povećava udobnost pri radu.

To postaje jasno čak i kada se pokrene benzinska kosačica za travu, pošto funkcija lakog pokretanja znači da vam je potreban samo minimalan napor da biste pokrenuli motor. Sa širinom sečenja od 51 cm, možete da kosite travnjakedo 1.800 m2 brzo i jednostavno.

Moćni OHV motor vas podržava da postignete sjajne rezultate za kratko vreme. Sklopivi upravljač sa super mekom ručkom je udoban i ergonomski dodatak za upravljanje kosačicom. Integrisani indikator nivoa napunjenosti vas obaveštava kada je vreme da ispraznite kutiju za sakupljanje trave od 55 litara. Centralno, 7-stepeno podešavanje visine reza je jednostavno za korišćenje i znači da birate željenu visinu reza između 25 mm i 75 mm.

RM 253.1 T

Tehnički podaci

Površina travnjakado 1800 m²
Širina reza51 cm
Visina reza30 - 75 mm
Brzina3,7 km/h
Tip motoraEVC 200.4

Servis i saveti