80.899 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

RM 448 TKS benzinska kosačica za travu: veoma svestran električni alat za glatko košenje malih i srednjih travnjaka sa nagnutim površinama

STIHL RM 448 TKS benzinska kosačica za travu je idealna za domaće korisnike koji rade na malim i srednjim travnjacima. Pogodan pogon sa jednom brzinom podržava brz napredak u vašem radu, posebno na terenu sa nagibom. Održavanje travnjaka gotovo je za kratko vreme zahvaljujući snažnom OHV motoru.

Sa širinom sečenja od 46 cm, točkovima koji rade glatko i robusno kućištem od polimera, RM 448 TKS iz STIHL-a je optimalan pomoćnik za brzo i efikasno održavanje travnjaka srednje veličine. Za maksimalnu preciznost sečenja, centralno podešavanje visine u 6 nivoa može se lako podesiti po želji, za visine sečenja između 25 mm i 75 mm. Kutija za sakupljanje trave od 55 litara brine o sakupljanju rezova nakon košenja, tako da ne morate da grabuljate. Sadrži indikator nivoa napunjenosti tako da znate kada je potrebno pražnjenje – a taj zadatak takođe olakšava mehanizam za sklapanje. Upravljač se isto tako lako sklapa kada se obavi košenje, radi uštede prostora za skladištenje benzinske kosačice STIHL RM 448 TKS.

Sa kompletom za malčiranje STIHL AMK 048 možete brzo pretvoriti svoj RM 448 TKS u Multi-mower™ i na taj način direktno pokošenu travu pretvorite u đubrivo.

RM 443.1 TX

Tehnički podaci

Površina travnjakado 1200 m²
Širina reza46 cm
Visina reza25 - 75 mm
Zapremina korpe za skupljanje trave55 l
Pogon3,5 km/h

Servis i saveti