49.799 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Električna kosačica RME 443: Efikasna nega travnjaka

Snažna STIHL RME 443 električna kosačica travnjaka je pogodna za travnjake srednje veličine do 600 m2. Možete da pogodno podesite poželjnu visinu trave pomoću funkcije centralnog podešavanja visine rezanja, koja nudi šest nivoa od 25 mm do 75 mm. Funkcija labavljenja kablova garantuje da se utikač ne isključuje ako povučete kabl tokom košenja travnjaka. Manevrisanje kompaktnom električnom kosačicom je lako i udobno zahvaljujući točkovima koji nesmetano rade, dok bočni otvori na korpi usmeravaju vazduh prema tlu tokom košenja tako da su kosačica i korisnik zaštićeni od leteće prljavštine. Preklopna kutija za sakupljanje trave od 55 litara sa indikatorom nivoa napunjenosti vam prikazuje kada da ispraznite kutiju za sakupljanje RME 443 električne kosačice. Ručke za nošenje kosačice olakšavaju njen transport. Ako želite da primenite odsečke za malčiranje, možete konvertovati RME 443 u multifunkcionalnu kosačicuTM podešavanjem odgovarajućeg kompleta za malčiranje.

Posebno je pogodno za upotrebu u stambenim blokovima

Ako želite da kosite travnjake u područjima sa osetljivošću na buku blizu kuća, STIHL RME 443 električna kosačica travnjaka je idealna za vas. Ručka se može brzo preklopiti pomoću stezaljki koje se brzo fiksiraju, što električnu kosačicu čini lakom za transport i skladištenje.

Tehnički podaci

Cutting height adjustment6 settings (central)
Površina travnjakado 600 m²
Cutting width41 cm
Speed--
Rated speed tool2900 r/min

Servis i saveti