100.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza60 cm
Pomeranja24 cm³
Snaga0,9/1,2 kW/KS
Težina6,2 kg
Nivo pritiska zvuka91 dB(A) 1)

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

HL 94 C-E benzinske makaze za živu ogradu dugog dometa: udoban i fleksibilan rad na visokim, dugačkim i širokim živim ogradama

HL 94 C-E benzinske makaze za živu ogradu dugog dometa idealne su za profesionalno održavanje bašte i pejzaža, kao i zahtevne poslove u kući. Možete da koristite makaze za živu ogradu sa dugim dosegom da odsečete veoma visoke, dugačke i široke žive ograde i da efikasno rade blizu zemlje. Ručka sa petljom znači da STIHL HL 94 C-E nudi efikasan rad, čak i u skučenim prostorima. Lagani menjač makaza za živu ogradu sa velikim dometom takođe vas podržava tokom dužih intervala rada.

 

Pokreće ga STIHL 2-MIX motor, tako da možete snažno i precizno da sečete deblje grane pomoću dvostranih noževa za sečenje. STIHL ErgoStart olakšava pokretanje motora uz manje napora. Ručna pumpa za gorivo smanjuje broj pokreta, a time i ubrzava proces pokretanja.

Svi kontrolni elementi su integrisani u višefunkcionalnu ručku na STIHL HL 94 C-E. STIHL ECOSPEED funkcija delimičnog opterećenja vam omogućava da kontrolišete brzinu motora direktno na višenamenskoj ručki, tako da možete da podesite snagu u skladu sa vašim individualnim zahtevima kada radite u dužim intervalima, uz istovremenu uštedu goriva. Sistem brzog podešavanja znači da šipka za sečenje može da se okreće za ukupno 145°, može se progresivno podešavati u 2 smera i preklapati paralelno sa osovinom za transport . Opcioni STIHL štitnik štiti vrh vašeg STIHL HL 94 C-E dodatka za sečenje od oštećenja pri radu blizu zemlje.

STIHL HL 94 C-E benzinske makaze za živu ogradu dugog dometa imaju dužinu šipke od 60 cm i ukupnu dužinu od 242  ;cm.

Servis i saveti