82.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza60 cm
Pomeranja23 cm³
Snaga0,7/1 kW/PS
Težina5,3 kg 1)
Nivo pritiska zvuka94 dB(A) 2)

Profesionalna makaze za živu ogradu za snažno sečenje

STIHL HS 82 R benzinske makaze za živu ogradu su sistematski dizajnirane za orezivanje. Transmisija je posebno prilagođena da smanjuje brzinu motora, što dovodi do visoke sile sa malim brzinama oštrica. Ovo je posebno od koristi za profesionalce u hortikulturi i održavanju pejzaža i zaposlene u lokalnim opštinama. Geometrija oštrice, veliki razmak između zubaca i odnos brzina generišu veliku snagu rezanja. Zahvaljujući dvostranim reznim oštricama, takođe možete da sprovodite precizno orezivanje prilikom održavanja žbunja i grmlja, kao i trimovanja živih ograda, tako da možete da vršite obimne radove na rezanju brzo i efikasno.

STIHL HS 82 R profesionalne makaze za živu ogradu imaju STIHL 2-MIX motor visokog obrtnog momenta. STIHL antivibracioni sistem apsorbuje vibracije motora kako bi dugi periodi rada bili što udobniji, štiteći vaše mišiće i zglobove u tom procesu. Sa svojom rotirajućom multifunkcionalnom ručkom, koju možete da okrećete za 90° na desno ili na levo, možete koristiti STIHL HS 82 R benzinske makaze za živu ogradu u ergonomski povoljnom položaju za svako rezanje.

Dugme za zaustavljanje garantuje da je motor spreman za ponovno pokretanje odmah nakon prekida u radu. Zaštita od posekotina na odvrtanje i štitnik na vrhu štite vas i oštrice dok radite. STIHL HS 82 poseduje poklopac za rezervoar bez alata tako da možete da dopunjavate gorivo što je brže moguće.

HS 82 R, 75 cm

Servis i saveti