79.399 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza60 cm
Pomeranja23 cm³
Snaga0,7/1 kW/PS
Težina5,1 kg 1)
Nivo pritiska zvuka95 dB(A) 2)

HS 82 T benzinske makaze za živu ogradu: za optimalno sečenje žive ograde

STIHL HS 82 T makaze za živu ogradu na benzinski pogon imaju menjač dizajniran posebno za velike brzine motora. Ovo rezultira manjim silama pri velikim brzinama noža. Velike brzine do 5.100 udaraca u minuti i velike brzine noža omogućavaju posebno fino sečenje, čineći ovaj profesionalni trimer za žive ograde idealnim za sečenje živih ograda i žbunja. Za profesionalce u hortikulturi, pejzažnom uređenju i lokalnim opštinama, to je idealan alat za vertikalno i horizontalno orezivanje.

STIHL HS 82 T benzinske makaze za živu ogradu imaju moćan STIHL 2-MIX motor. Dvostrani noževi za sečenje omogućavaju visoke performanse sečenja. STIHL sistem protiv vibracija apsorbuje vibracije motora i štiti vaše mišiće i zglobove, posebno tokom dužih perioda upotrebe. Višefunkcionalna ručka, koja se može rotirati 90° udesno ili ulevo, znači da uvek možete koristiti STIHL HS 82 T benzinske trimer za živu ogradu u ergonomskom položaju tokom sečenja. p>

Možete koristiti dugme za zaustavljanje da ponovo pokrenete motor odmah nakon prekida u radu. Radi vaše bezbednosti i zaštite sečiva, STIHL HS 82 T trimer za živu ogradu je takođe opremljen sa zaštitom od sečenja na šrafovima i štitom za nož. STIHL HS 82 T je opremljen poklopcem rezervoara bez alata da biste mogli da dopunite gorivo što je brže moguće.

 

Servis i saveti