16.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza20 cm
Nominalni napon10,8 V
Težina1 kg
Nivo pritiska zvuka67 dB(A)
Nivo zvučnog pritiska72 dB(A)

HSA 26 baterijske makaze za živu ogradu u kompletu sa AS 2 baterijom, AL 1 standardnim punjačem i transportnom torbom

Baterijske makaze za žbunje STIHL HSA 26 su pogodne za održavanje vaših manjih, zimzelenih živih ograda i ukrasnih drvenastih biljaka. Trimer za živu ogradu možete da koristite i za podrezivanje ivica travnjaka.

U kompletu:

  • 1k STIHL HSA 26 baterijske makaze za živu ogradu
  • 1 AL 1 standardni punjač
  • 1 nož za živicu, dužina sečiva 20 cm, uključujući zaštitu za nož
  • 1 nož za travu, 12  cm širine sečiva, uključujući zaštitu za nož

Baterijske makaze za živu ogradu su standardno opremljene noževima za žbunje i travu. Sa nožem za žbunje u obliku suze i njegovom optimizovanom geometrijom sečiva, tanke grančice se pouzdano drže u sečivu za optimalne rezultate sečenja. Možete da koristite nož za travu da efikasno podrezujete i kosite ivice trave ili travnjaka. Oštrice se mogu menjati bez upotrebe alata. Sa ergonomski optimizovanom kontrolnom ručkom, makaze za živu ogradu su bezbedne i udobne za upotrebu. Njihova težina od samo 0,8 kg (bez baterije) i opciona teleskopska drška vam omogućava da udobno radite u uspravnom položaju. Pritiskom na dugme, LED indikator nivoa napunjenosti sa 4 LED diode prikazuje preostalo punjenje i vreme rada.

Naš pregled za vreme rada i punjenja baterije pokazuje koliko dugo možete da radite sa svojim STIHL HSA 26 baterijskim makazama za živu ogradu i koliko dugo se puni instalirana litijum -jonska baterija.

Napomena: STIHL AS 2 baterija STIHL AS sistema nije kompatibilna sa prethodnim modelom STIHL HSA 25. Međutim, ova baterija se može koristiti sa STIHL GTA 26 baštenskim sekačem.

HSA 26

Servis i saveti