16.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina reza50 cm
Nominalni napon18 V
Težina2,3 kg
Nivo pritiska zvuka75 dB(A) 1)
Nivo zvučnog pritiska75 dB(A)

HSA 45 baterijske makaze za živu ogradu: Naročito lake zahvaljujući integrisanoj bateriji

STIHL HSA 45 baterijske makaze za živu ogradu su deo STIHL AI linije i imaju kompaktan i ergonomičan dizajn. Ove baterijske makaze za živu ogradu su naročito lagane, što ih čini idealnim za privatne korisnike koji vrše spontane manje radove u bašti. Sa uključenom trajno integrisanom litijum-jonskom baterijom, STIHL HSA 45 imaju težinu od samo 2,3 kg. Zgodni LED indikator na uređaju vam omogućava da direktno pogledate nivo napunjenosti. Zahvaljujući svom električnom motoru, STIHL HSA 45 baterijske makaze za živu ogradu su tako tihe da možete da ih koristite čak i u područjima osetljivim na buku. Jednostrana rezna oštrica vam takođe pomaže da efikasno radite. Integrisana zaštita od posekotina podržava bezbedan rad, dok štitnik na vrhu na odvrtanje štiti nastavak za rezanje prilikom rada blizu tla. Meka ručka sa polugom za menjanje brzine je vrlo udobna za držanje, a dvoručna kontrolna jedinica podržava bezbedan rad.

STIHL HSA 45 makaze za živu ogradu imaju dužinu noža 50 cm.

Proverite naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja da biste videli koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL HSA 45 baterijskim makazama za živu ogradu i koliko vremena je potrebno da se baterija napuni.

Makaze za živu ogradu poseduju ključ za aktivaciju, koji mora da se umetne u prorez za rad. Iz bezbednosnih razloga, ključ za aktivaciju mora se ukloniti kod transporta, održavanja, popravki i skladištenja, a takođe ga treba čuvati van domašaja dece. Dodatne informacije možete da pronađete u korisničkom uputstvu.

HSA 45

Servis i saveti