STIHL AI linija: Baterijski uređaji za manje bašte

Jednostavni i lagani za upotrebu, osmišljeni za baštenske radove koje želite da obavite spontano i brzo: STIHL baterijski uređaji iz AI linije.

Muškarac sa STIHL električnim trimerom HSA 45 iz AI linije sedi ispred kuće
Logotip AI linije

Sa STIHL AI linijom imate sve što vam je potrebno za rad u bašti

AI linija kompanije STIHL olakšava održavanje bašte: Svi uređaji AI linije su praktični, jednostavni za rukovanje i specijalno namenjeni vlasnicima manjih dvorišta. Baterijski uređaji AI linije imaju integrisanu bateriju, koja se jednostavno puni preko zidne utičnice. STIHL AI linija se sastoji od tri uređaja: Baterijskih makaza za živu ogradu HSA 45, baterijskog duvača BGA 45 i baterijskog trimera za travu FSA 45.

baterijski uređaji iz STIHL AI linije za vašu baštu 

STIHL AI linija olakšava baštovanstvo: Svi uređaji AI linije su praktični, jednostavni za rukovanje i specijalno namenjeni da zadovolje potrebe vlasnika manjih dvorišta. Baterijski uređaji AI linije imaju integrisanu bateriju, koja se jednostavno puni preko zidne utičnice. STIHL AI linija se sastoji od tri uređaja: Baterijskih makaza za živu ogradu HSA 45, baterijskog duvača BGA 45 i baterijskog trimera za travu FSA 45.

Žena sa zaštitnim naočarima orezuje ravnu živu ogradu ispred kuće koristeći STIHL baterijski trimer HSA 45

Baterijske makaze HSA 45

Veoma lagane baterijske makaze HSA 45 su savršene za orezivanje žive ograde oko kuće, kao i za manje zelene površine. Težina od 2,3 kg čini da orezivanje ukrasnog grmlja i živih ograda bude lako. Jednostrano naoštrenim nožem mogu se precizno odrezati tanke grane. Osim toga, ove makaze su tihe i pune se lako i brzo zahvaljujući integrisanoj bateriji.

Žena sa zaštitnim naočarima orezuje travnatu ivicu stepenika ispred kuće koristeći STIHL baterijski trimer FSA 45

Baterijski trimer FSA 45

Baterisjki trimer STIHL FSA 45 služi za uređivanje travnatih površina i ivica. S integrisanom litijum-jonskom baterijom i težinom od samo 2,3 kg, fini radovi na ivicama travnjaka i stazicama postaju jednostavni. Sečenje ivica može da se izvodi ne samo vodoravno, već i uspravno. Možete glatko orezati čak i najfinije ivice, a travnjak će izgledati uredno.

Žena sa zaštitnim naočarima i šeširom uklanja lišće koristeći duvač STIHL BGA 45

Baterijski duvač BGA 45

Sa snažnim, a ujedno tihim radom na baterije, STIHL duvač BGA 45 predstavlja moćan uređaj za čišćenje iz AI linije. BGA 45 lako uklanja lišće i otpatke sa manjih površina. Jedino što morate da uradite sami jeste da uklonite gomilu sa lišćem nakon korišćenja uređaja BGA 45. Ovaj uređaj iz AI linije posebno je pogodan za područja osetljiva na buku. Naime, ne proizvodi visok zvuk uprkos velikoj snazi duvanja. Uređaj je težak svega 2,2 kg i može se lako nosiiti i koristiti spontano bez problema.

STIHL AI linija: Vaša prednost u radu

Rad u bašti predstavlja brojne izazove i za mašine i za ljude, između ostalog, u pogledu izdržljivosti. Sa STIHL AI linijom pri ruci, uvek imate odgovor na te izazove: naime, to su laki, praktični i fleksibilni baterijski uređaji sa dužim vremenom rada. Sa baterijskim napajanjem kompanije STIHL uvek možete da računate na dobre performanse.

Performanse pod lupom: primer vremena rada baterije AI linije.

Uređaj Vreme rada po punjenju baterije* Primer upotrebe**
HSA 45 Do 40 min Živa ograda: do 80 m
BGA 45 Do 10 min

Površina: do 200 m

FSA 45 Ivica travnjaka: do 20 min
Površina travnjaka: do 12 min

Ivica travnjaka: do 250 m

Površina travnjaka: do 50 m2

*Vrednosti su okvirne i mogu da variraju u zavisnosti od orezanog materijala.
** Navedene vrednosti vremena rada po pojedinačnom punjenju baterije i podaci o površini su okvirni i mogu da variraju u zavisnosti od primene i orezanog materijala.

Odmah isprobajte STIHL AI liniju

Želite li da se sami uverite u neuporedivu snagu i odlično rukovanje uređajima iz  STIHL AI linije? Nikakav problem – sve uređaje AI linije možete da isprobate u najbližoj specijalizovanoj prodavnici.

Da rezimiramo: STIHL AI linija

  • STIHL AI linija se sastoji od tri uređaja.

  • Aduti svakog uređaja iz STIHL AI linije su savršeno rukovanje, izdržljivost i snaga.

  • STIHL AI linija je pre svega pogodna za ljude koji se bave baštovanstvom iz hobija i za primenu u manjim dvorištima.