22.899 RSD
19.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Ponuda
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinska motorna kosa FS 38: olakšana briga o bašti

Kao najlakši trimer za travu iz STIHL-a, FS 38 je idealan osnovni električni alat za vlasnike bašta. Lagani trimer za travu od 4,2 kg je savršen za trimovanje ivica travnjaka i za rezanje manjih travnjaka. Ovaj kompaktni i pokretljivi trimer za travu pouzdano uklanja travu i korov, čak i na stazama i stepenicama. Jednoručna multifunkcionalna ručka olakšava rad, pošto se svim komandama motora može pristupiti jednom rukom. STIHL FS 38 benzinski trimer za travu ima rukohvat koji omogućava precizne smernice drugom rukom. Druge prednosti ovog trimera za travu na benzinski pogon uključuju STIHL 2-MIX motor, koji kombinuje visok učinak sa ekonomičnom potrošnjom goriva.

Ako planirate radove u vašoj bašti u dužem periodu, preporučujemo upotrebu osnovnog kaiša, koji je dostupan kao dodatak. Ovo značajno povećava udobnost tokom dužih perioda upotrebe, a takođe i štiti vaše mišiće i zglobove. Ovaj model se takođe može nadograditi pomoću STIHL ErgoStart ili STIHL ElastoStart. Oba sistema olakšavaju pokretanje mašine i smanjuju količinu sile koja se primenjuje u tu svrhu.

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

Reflektujuće linije/reflektujuća traka
RUČNA PUMPA ZA GORIVO
Drška za obrtanje
VIŠENAMENSKA RUČKA ZA JEDNU RUKU

Tehnički podaci

Pomeranja27 cm³
Snaga0,7/0,9 kW/bhp
Težina4,1 kg 1)
Nivo pritiska zvuka94 dB(A) 2)
Nivo pritiska zvuka97 dB(A) 3)

Servis i saveti