31.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Za prijatan rad na uskim radnim površinama

STIHL FS 55 trimer za travu na benzinski pogon je pogodan za pažljive vlasnike bašta i omogućava vam da efikasno kosite veće površine. Snažni STIHL 2-MIX motor u ovom trimeru za travu na benzinski pogon je ekonomičan za upotrebu. STIHL FS 55 poseduje STIHL ElastoStart za lakše pokretanje trimera za travu. Ovim se apsorbuje vršno opterećenje, čime se štite mišići i zglobovi. Jednoručna multifunkcionalna ručka znači da možete da dostignete sve elemente upravljanja motorom jednom rukom, radi lakšeg upravljanja električnim alatom – a i radi lakšeg rada.

STIHL FS 55 trimer za travu na benzinski pogon poseduje robusni korman. Ergonomična ručka za košenje olakšava prirodne pokrete košenja, podržavajući efikasno košenje većih površina. Prilikom upotrebe ovog trimera za travu na benzinski pogon u dužem periodu, kaiš koji se dostavlja kao standard garantuje bolju distribuciju težine, tako da svoj posao možete lakše završiti. Ovaj trimer za travu poseduje 230-2 oštricu za košenje trave kao standard. Uz ovu kosačicu košenje se obavlja efikasno i brzo. Takođe možete da koristite druge rezne alate ako želite da kosite šaš ili koprivu, na primer.

Oprema i funkcije

Ilustracije su samo primer. Izgled proizvoda i konkretna izvedba karakteristika opreme – uz istu funkcionalnost – mogu da odstupaju od ilustracije.

STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
Drška za obrtanje
VIŠENAMENSKA RUČKA ZA JEDNU RUKU
Ergonomska dvoručna drška (Upravljač kosilice)
Ergonomska dvoručna drška (Upravljač kosilice)

Tehnički podaci

Pomeranja27,2 cm³
Snaga0,75-0,8/1-1,1 kW/bhp
Težina4,9 kg 1)
Nivo pritiska zvuka95-96 dB(A) 2)
Nivo pritiska zvuka94-95 dB(A) 3)

Servis i saveti