60.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

FS 91 benzinska motorna kosa: snažna i dugotrajna

Zahvaljujući svom STIHL 4-MIX® motoru i većem rezervoaru, STIHL FS 91 benzinski trimer za travu je idealan za košenje velikih travnatih površina. Zahvaljujući velikom izboru različitih dostupnih alata za sečenje, alat može da uklanja i tvrdu travu i korenje sa lakoćom. Ovaj trimer za travu je posebno pogodan za baštovane i pejzažne arhitekte, opštine i voćare sa većim voćnjacima, zato što motor sa smanjenom emisijom i svojim krutim pogonskim vratilom nudi vrlo visoku snagu motora i visok obrtni moment. Druge praktične prednosti STIHL FS 91 benzinskog trimera za travu uključuju:
  • ergonomska dvoručna ručka se može podesiti bez alata i njegov oblik podržava prirodne pokrete košenja.
  • Jednoručna multifunkcionalna ručka i dugme za zaustavljanje olakšavaju rad i čine ga efikasnijim.
  • Filter za vazduh ima dug korisni vek i lako ga je zameniti; dugi intervali održavanja znače da možete da radite bez prekida u dužem periodu.
  • STIHL antivibracioni sistem i dvostruki rameni pojas dostavljen kao standard olakšavaju naprezanje na vašim mišićima i zglobovima dok radite i čine duže periode upotrebe prijatnijim.
FS 91

Tehnički podaci

Pomeranja28 cm³
Snaga0,95/1,3 kW/bhp
Težina5,8 kg 1)
Nivo pritiska zvuka96 dB(A) 2)
Nivo pritiska zvuka94 dB(A) 3)

Servis i saveti