16.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Nominalni napon18 V
Nivo pritiska zvuka77 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka87 dB(A) 1)
Vibration level, left/right with plastic tool1,7/4,9 m/s² 2)
Ukupna dužina110 cm

FSA 45 baterijska motorna kosa: kompaktna, sa integrisanom baterijom

Kao osnovni model, STIHL FSA 45 baterijski trimer za travu je idealan za trimovanje i čišćenje u vašoj kućnoj bašti i u spoljašnjim sredinama. Trimer za travnjak ima trajno integrisanu litijum-jonsku bateriju, čiji se nivo napunjenosti može pročitati direktno na uređaju pomoću nekoliko LED dioda. Možete da punite bateriju kada je to potrebno pomoću dostavljenog kabla. Elektromotor radi tako tiho da ne treba da nosite zaštitu za sluh tokom upotrebe, što ovaj trimer za travu čini idealnim za upotrebu u područjima osetljivim na buku.

Težak samo 2,3 kg, baterijski STIHL FSA 45 trimer za travu je naročito lagan i vrlo udoban za upotrebu. Teleskopsko vratilo i rukohvat mogu se podešavati bez alata, tako da možete da zaštitite svoja leđa dok radite. Radni ugao jedinice za košenje može se lako podesiti ako želite da režete vertikalne ivice.Zahvaljujući preklopnom nosaču odstojniku, možete glatko i precizno trimovati drveće i bilje, kao i druge objekte. Ručka sa mekim prianjanjem udobno stoji u ruci i, zahvaljujući kontrolnoj poluzi i blokadi kontrolne poluge, omogućava vam da upravljate baterijskim trimerom travnjaka pouzdano i bezbedno u svakom trenutku. Trimer za travu takođe poseduje viseću ušicu za kompaktno skladištenje.

U našem pregledu STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja, možete videti koliko dugo možete da radite sa svojim STIHL FSA 45 R baterijskim trimerom za travu i koliko vremena je potrebno da se baterija napuni.

STIHL FSA 45 trimer za travu poseduje ključ za aktivaciju koji se mora umetnuti u utikač za ključ da bi radio. Iz bezbednosnih razloga, ovaj ključ se mora ukloniti tokom transporta, održavanja, popravki i skladištenja. Molimo vas da aktivacioni ključ držite dalje od dece. Dodatne informacije možete da pronađete u korisničkom uputstvu.

FSA 45

Servis i saveti