56.299 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

MS 194 T benzinska motorna testera: za efektivno održavanje drveća sa preciznim rezanjem

STIHL MS 194 T benzinska motorna testera je snažna profesionalna testera za arboriste koja je jednako impresivna i za održavanje krošnje i za uklanjanje mrtvog drveća i izdanaka. Specijalisti za održavanje drveća mogu efektivno da sprovode održavanje pomoću ove motorne testere na benzinski pogon. Kompaktni dizajn STIHL MS 194 T motorne testere i njena mala težina vam omogućavaju da radite efikasno čak i u zatvorenim prostorima.

Moćni STIHL 2-MIX motor obezbeđuje visoke performanse sečenja sa niskom potrošnjom gorivaSTIHL 1/4'' PM3 lanac testere omogućava fino rezanje i precizan rad. STIHL Ematic sistem takođe podržava ciljno snabdevanje  vodilice i lanca uljem, što znači da možete efikasno uz uštedu ulja. Praktična kuka na rasklapanje se koristi za pričvršćivanje i osiguravanje visećeg kabla prilikom spuštanja motorne testere.

Jedna od velikih prednosti ove motorne testere je STIHL antivibracioni sistem, koji smanjuje vibracije iz motora i prključka, čime se štite vaši mišići i zglobovi.

UPOZORENJE: Ova specijalna motorna testera je dizajnirana isključivo za profesionalce koji su obučeni za održavanje drveća. Upotreba ovog uređaja bez pravilne obuke može dovesti do ozbiljnih povreda.

Tehnički podaci

Dužina vodilice30 cm
Pomeranja32 cm³
Snaga1,4/1,9 kW/KS
Težina3,3 kg 1)
Odnos snage i težine2,4 kg/kW

Servis i saveti