159.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinska motorna testera MS 462 C-M: Za maksimalne performanse pri obaranju drveća i sečenju grana u šumama

STIHL MS 462 C-M je vrlo lagana profesionalna motorna testera u klasi kapaciteta 70 cm3. To je čini izuzetno efikasnom u podršci radu u šumi, za šumare i u pejzažnoj arhitekturi, hortikulturi i poljoprivredi. Snaga od 4,4 kW (6 KS) je idealna za seču i rezanje drveća u područjima srednje do visoke gustine.

Zahvaljujući svojim komponentama optimizovane težine, ima samo 6,0 kg, što je čini izuzetno agilnom. Znamo da je svaki gram težine bitan kada radite zahtevne poslove. Takođe brzo povećava brzinu i radi pri konstantnoj maksimalnoj brzini.

STIHL MS 462 C-M motorna testera za rad u šumi nudi impresivan i snažan STIHL 2-MIX motor i vrlo dobar odnos snage i težine. Potpuno elektronsko STIHL M-Tronic upravljanje motorom garantuje direktno pokretanje i optimalan učinak motora u svakom trenutku. Ostale sofisticirane funkcije ove motorne testere na benzinski pogon uključuju:

  • Poklopce rezervoara bez alata koji omogućavaju brzo i lako punjenje ulja i benzina.
  • Brza i laka zamena lanca zahvaljujući pričvrsnim maticama na poklopcu lančanika.
  • Prilikom rada u prašnjavim uslovima, HD2 filter za vazduh sa radijalnim zaptivačem pouzdano štiti motor od fine prašine i lako se čisti, na primer pomoću STIHL VarioClean. Kombinacija HD2 filtera za vazduh i sistema usmeravanja pre razdvajanja koji je takođe standardan na MS 462 znači da imate koristi od sistema za filter za vazduh koji je dugog veka.
MS 462 C-M

Tehnički podaci

Dužina vodilice45 cm
Pomeranja72 cm³
Snaga4,4/6 kW/KS
Težina6 kg 1)
Odnos snage i težine1,4 kg/kW

Servis i saveti