219.599 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Dužina vodilice75 cm
Pomeranja122 cm³
Snaga6,4/8,7 kW/KS
Težina9,9 kg 1)
Odnos snage i težine1,5 kg/kW

MS 881 benzinska motorna testera: testera visokog učinka za najteže poslove

Sa izlazom od 6,4 kW (8,7 KS), STIHL MS 881 ne samo da ima najsnažniji STIHL 2-MIX motor od svih STIHL motornih testera, već je i najsnažnija motorna testera serijske proizvodnje na svetu. Ova benzinska motorna testera je razvijena za radnike u šumarstvu i profesionalce u pilanama, radi pouzdane i efektivne podrške prilikom seče, rezanja po dužini i podužnog testerisanja.

Udoban i bezbedan rad

Čak i pokretanje STIHL MS 881 benzinske motorne testere treba da bude što lakše. Zato poseduje dekompresioni ventil i STIHL ElastoStart kako bi pokretanje bilo značajno lakše. Kontrola kretanja sa jednom polugom omogućava vam da pristupite svim funkcijama samo jednom rukom, tako da vaša desna ruka uvek bude na poluzi. STIHL antivibracioni sistem efektivno smanjuje vibracije na polugama, štiteći vaše mišiće i zglobove,

 

dok polietilenski HD2 filter za vazduh filtrira čak i vrlo finu prašinu, štiteći motor od kontaminanata. Filter se može efektivno očistiti i zameniti bez upotrebe alata. Kako bi se izbegao mogući kontakt između ruke i lanca testere ili zaustavne kandže, sa strane se nalazi zatezni zavrtanj za zatezanje lanca. Zahvaljujući dugmetu za zaustavljanje, možete zaustaviti motornu testeru pritiskom na dugme. Čim se STIHL MS 881 zaustavi, automatski se podešava u položaj pokretanja kako biste je odmah ponovo pokrenuli.
MS 881

Servis i saveti