59.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

MS 220 C-B baterijska motorna testera: Za svestrane primene sa visokim učinkom rezanja i udobnošću

>Sa profesionalnim nastavkom za rezanje, snažna STIHL MSA 220 C-B bežična motorna testera je idealna za seču manjeg drveća, odsecanje, rezanje drveća po dužini i održavanje drveća. Ova bežična motorna testera se dostavlja sa snažnim STIHL 3/8" PS3 Pro lancem niskog povratnog udarca. Ovaj lanac testere sa punim zubima se prepoznaje po izuzetnim karakteristikama seče i visokom kvalitetu rezanja. Sa STIHL MSA 220 C-B motorna testera možete da radite čak i u područjima osetljivim na buku u hortikulturi i održavanju pejzaža, kao i kod zanatskih radova. Prilikom građevinskih radova sa drvetom, možete imati koristi od tihog rada EC motora bez emisija koji je jeftin za održavanje, čak i u zatvorenim prostorima.

Snažni EC motor u kombinaciji sa snažnom STIHL AP 300 S baterijom omogućava da STIHL MSA 220 dostigne svoj maksimalan učinak rezanja. Zahvaljujući ergonomičnom dizajnu poluge i pogodnoj zadnjoj kontrolnoj ručki, možete uživati u prijatnom i bezbednom radu sa alatom.

Druge funkcije podržavaju efektivan rad sa STIHL MSA 220 C-B bežičnom motornom testerom:

  • Snažna metalna zaustavna kandža fiksira testeru na mesto drveta, što je čini naročito lakom za precizno rezanje.
  • Sa STIHL brzim zatezanjem lanca, možete da zategnete lanac lako, bezbedno i bez upotrebe alata.

U našem pregledu STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja, možete videti koliko dugo možete da radite sa vašom STIHL MSA 220 C-B bežičnom motornom testerom i koliko vremena je potrebno da se baterija napuni.

Svi bežični elekttični alati u okviru STIHL AP sistema su dizajnirani za profesionalne korisnike i za svakodnevni rad, čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima. Iz ovog razloga su sertifikovane kao otporne na prskanje. Njihova efektivnost je takođe verifikovana zahtevnim internim testovima. Test prskanja vode je povezan sa IPX4 standardom, između ostalog.

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Težina3,1 kg 1)
Nivo zvučnog pritiska91 dB(A) 2)
Nivo zvučnog kapaciteta99 dB(A) 3)
Vibracione vrednosti levo4,8 m/s² 4)

Servis i saveti