22.299 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Lagana, jednostavna za rukovanje sa dobrim učinkom sečenja

Naročito zgodna i lagana the STIHL MSE 141 električna motorna testera je idealna za početnike. Ova motorna testera se može koristiti zarezanje drva za ogrev i za sprovođenje jednostavnijih zadataka obrade drveta oko vaše kuće. Zahvaljujući snažnom motoru i 3/8" PMM3 lancu testere, možete se pouzdati u impresivan učinak rezanja sa ovom električnom motornom testerom. Ergonomičan dizajn STIHL MSE 141 motorne testere će vas podržati u radu i pomoći će da se smanji umor. Ova motorna testera takođe poseduje brojne funkcije koje znače da možete da radite što efektivnije:
  • Uz zatezanje lanca sa bočnim montiranjem, možete ponovo da zategnete lanac brzo i bez direktnog kontakta sa lancem testere.
  • Bezbedan rad podržava QuickStop Super kočnica lanca, budući da će električna motorna testera odmah da se zaustavi ako otpustite zadnju ručku.
  • Funkcija zaštite od prekomernog opterećenja štiti MSE 141 električnu motornu testeru od oštećenja prouzrokovanih pregrevanjem.
  • STIHL Ematic sistem garantuje efektivno podmazivanje lanca testere, što ne samo da čini vaš rad efektivnijim, već se time i štedi ulje.
MSE 141 C-Q

Tehnički podaci

Dužina vodilice30 cm
Nominalni napon230 V
Potrošnja struje1,4 kW
Težina4,1 kg 1)
Nivo pritiska zvuka90 dB(A) 2)

Servis i saveti