140.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Pomeranja67 cm³
Snaga3,2/4,4 kW/KS
Težina9,7 kg
Nivo pritiska zvuka98 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka109 dB(A) 1)

Benzinski sekač TS 420: Za teške zadatke sečenja na građevini

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, profesionalci u izgradnji puteva i pejzažnoj arhitekturi mogu da koriste STIHL TS 420 mašinu za odsecanje na benzinski pogon za vrlo pouzdano izvršavanje posebno teških poslova rezanja. Njen snažan rezni točak od 350 mm omogućava dubine rezanja i do 125 mm na betonu, kamenu, asfaltu, mekom čeliku ili kroz gvozdene cevi. STIHL antivibracioni sistem u STIHL TS 420 garantuje da možete da precizno usmeravate motorizovanu mašinu za odsecanje čak i u dužim periodima upotrebe, štiteći mišiće i zglobove. Ergonomičan dizajn ručke je takođe od pomoći. Kako bi bilo zagarantovano da možete pokrenuti ekonomični STIHL 2-MIX motor bez napora, ovaj električni alat takođe poseduje dekompresioni ventil koji smanjuje napor potreban za povlačenje kabla za paljenje.

Spoj vode kontinuirano snabdeva vodom rezni točak STIHL TS 420 motorizovane mašine za odsecanje. Voda vezuje prašinu i hladi rezni točak, dok sistem filtera za vazduh dugog radnog veka i kompenzator produžavaju interval čišćenja i garantuju da možete da radite u dužim periodima bez prekida. Razdvajanje čistog vazduha i mešavine u motoru poboljšava učinak, uz istovremeno smanjenje potrošnje. Ovaj video prikazuje TS 420 benzinsku mašinu za odsecanje u akciji u građevinskom okruženju.

Servis i saveti