124.599 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

RE 232 perač pod visokim pritiskom: profesionalna mašina za proširenu upotrebu

STIHL RE 232 električni čistač pod pritiskom je osnovna profesionalna mašina koja poseduje maksimalni pritisak od 200 bara i omogućava opštinama, poljoprivrednicima i šumarskim preduzećima da efikasno izvršavaju različite poslove spoljnog čišćenja, poput čišćenja zidova ili fasada. STIHL RE 232 poseduje pumpu pod pritiskom sa mesinganom glavom pumpe i keramičkim klipovima. Merač pritiska za regulaciju pritiska i količine omogućava vam da proveravate pritisak i količinu vode dok radite, dok brzi kuplung protiv bušenja omogućava da se pištolj za prskanje brzo poveže sa rotirajućom gvozdenom cevi i sprečava da se cev pod pritiskom od 10 m sa čeličnom armaturom uvrće dok čistite sa STIHL RE 232. Ergonomična profesionalna prskalica podržava rad bez napora u dužem periodu upotrebe smanjenjem sile povratnog udarca mlaza vode.

Dizna sa ravnim ventilatorom čiji je pritisak podesiv i koja je dostavljena kao standard je takođe pogodna za čišćenje osetljivijih površina. Funkcija unosa i doziranja agensa spoljašnjeg čišćenja omogućava vam da dodajete deterdžent iz spoljašnje posude u prskalicu dok regulišete količinu preko sistema za merenje deterdženta. Opciona druga STIHL gvozdena cev sa rotirajućom diznom je dostupna ako želite da koristite STIHL RE 232 za čišćenje posebno tvrdokorne prljavštine. Pozicija parkiranja jedinica omogućava montažu gvozdene cevi na STIHL RE 232 čistaču pod pritiskom tokom pauza. Prilikom rada na neravnom terenu ili tvrdom tlu, veliki nazubljeni točkovi garantuju lak transport, dok transportna ručka olakšava podizanje STIHL RE 232.

RE 232

Tehnički podaci

Potrošnja struje3000 W
Frekvencija50 Hz

Servis i saveti