220.099 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Perač pod visokim pritiskom za profesionalnu upotebu RE 362: Inovativan čistač sa visokim pritiskom od 180 bara

Snažni STIHL RE 362 električni čistač pod pritiskom za poljoprivredna preduzeća, lokalne organe, šumarska preduzeća i građevinsku industriju je efikasan alat za čišćenje u ekstremnim uslovima, na primer za čišćenje pločnika.

Snažni STIHL RE 362 čistač pod pritiskom efikasno uklanja tvrdokornu prljavštinu uz maksimalni pritisak od 250 bara, čak i pod konstantnim opterećenjem, uz pomoć dizne sa ravnim mlazom koja dolazi kao standard. 2 rezervoara deterdženta omogućavaju fleksibilno čišćenje preko dugmeta za prespajanje. U promenama na teškim poslovima tihi motor male brzine radi sa manjim brojem obrtaja kako bi podržao duži korisni vek motora i jedinice pumpe. STIHL RE 362 pumpa poseduje mesinganu glavu pumpe i klipove sa čvrstim keramičkim košuljicama. Regulacija pritiska i količine na cevi znači da možete brzo i privremeno prilagoditi učinak čišćenja zadatku koji se obavlja. Crevo pod pritiskom sa čeličnom armaturom od 10 m pruža vam širok radni opseg.

Uz merač pritiska, možete da podesite radni pritisak i količinu vode direktno na STIHL RE 362. Profesionalna prskalica, koju možete brzo i lako da spojite zahvaljujući brzom kuplungu, podržava rad bez napora smanjenjem sile povratnog udarca iz mlaza vode. Visokonaponski spoj je potreban za upravljanje STIHL RE 362. STIHL RE 362 se lako transportuje zahvaljujući električnom kablu koji se brzo spaja i preklopnoj ručki, kao i integrisanim transportnim ručkama.

Možete da izvršavate specijalne zadatke čišćenja dodavanjem odgovarajućih dodataka za čišćenje pod pritiskom, poput STIHL kompleta za mokro peskiranje.

ADVANCE zima

Tehnički podaci

Potrošnja struje6300 W
Frekvencija50 Hz

Servis i saveti