37.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

HTA 50 baterijski rezač visokih grana: veoma dobre performanse sečenja i tih rad

STIHL HTA 50 bežični rezač visokih grana je efikasan električni alat za održavanje tla i bašte, pošto je idealan za negu drveća. Ovaj izdržljivi rezač visokih grana je vredan asistent, posebno prilikom orezivanja visokih grana, kao i prilikom održavanja drveća i uklanjanja mrtvog drveća. Njegova kompaktna glava za rezanje garantuje da ćete uvek imati dobar pregled prilikom rezanja grana na krošnjama. STIHL HTA 50 koristi litijum-jonske baterije iz STIHL AK sistema. Možete ga koristiti čak i u područjima sa osetljivošću na buku i bez potrebe da se koristi zaštita za sluh.

Ergonomična kontrolna ručka omogućava da vam sve STIHL HTA 50 komande budu na dohvat ruke. Kompaktna kontrolna jedinica može se koristiti desnom ili levom rukom. Celokupna površina ručke je pokrivena udobnom oblogom, tako da možete čvrsto da držite bežični rezač visokih grana. Možete da dostignete visok učinak rezanja sa STIHL 1/4" PM3 lancem testere.

Zahvaljujući maloj težini i funkcijom zatezanja lanca sa bočnom montažom za lako ponovno zatezanje lanca, možete da radite udobno, ergonomično i bez napora. Poklopac rezervoara na poluprovidnom rezervoaru ulja se lako otvara za brzo punjenje. Čvrsta kuka za grane na kompaktnoj reznoj glavi je korisna za hvatanje i uklanjanje labavih odsečaka. STIHL HTA 50 bežični rezač visokih grana može se nadograditi uz opcioni STIHL Smart Connector 1.0.

HTA 50 ima ukupnu dužinu od 280 cm. Rasklopivo vratilo omogućava kompaktni transport i lako skladištenje, dok vam opcioni vratilasti produžetak omogućava da proširite vratilo na 330 cm.

Naš pregled STIHL korisnog vreka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da upravljate vašim STIHL HTA 50 bežičnim rezačem visokih grana i koliko vremena je potrebno da se napuni instalirana baterija.

Tehnički podaci

Nominalni napon36 V
Težina3,6 kg
Vibracione vrednosti levo0,5 m/s² 1)
Vibraciona vrednost desno1 m/s² 1)
Ukupna dužina (maks.)280 cm 2)

Servis i saveti