302.699 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Motorna testera za beton GS 461: Za profesionalnu upotrebu u građevinskim radovima i seču betona, cevi i zidova

STIHL GS 461 sekač betona je idealna dopuna našim STIHL mašinama za odsecanje i dizajniran je za robusnu profesionalnu upotrebu na gradilištima. Možete koristiti GS 461 sekač betona za mokro sečenje betona, prirodnog kamena i cigala. Uz pokretanje pomoću snažnog i ekonomičnog STIHL 2-MIX motora, rezni lanci sa prethodno naoštrenim dijamantskim segmentima garantuju vrhunski učinak od prvog reza – na primer STIHL 36 GGM lanac za rezanje dijamanata specijalno dizajniran za rezanje vodova i provodnih cevi od livenog gvožđa za izgradnju cevovoda. STIHL GS 461 sekač betona će vam omogućiti da izvršavate precizne rezove u ćoškovima i da probijate zidove brzo i efikasno.

Vodeni spoj sa integrisanom dozirnom slavinom omogućava optimalan protok i doziranje vode, dok vrh lančanika sa unutrašnjim prskanjem garantuje kontinuirano čišćenje i sprečava zaglavljivanje manjeg kamenja ili iverica. Njegov komparativno lagan dizajn i STIHL antivibracioni sistem čine GS 461 mnogo lakšim za rukovanje, posebno tokom dužih perioda upotrebe. STIHL GS 461 sekač betona takođe poseduje poklopac rezervoara bez alata za lako punjenje, sistem filtera za vazduh dugog korisnog veka za zaštitu motora od fine prašine i kabl za paljenje otporan na habanje, kao i STIHL ElastoStart za lako pokretanje.

GS 461

Tehnički podaci

Dužina vodilice40 cm
Pomeranja76,5 cm³
Snaga4,3/5,8 kW/KS
Snaga5,8 bhp
Težina7,6 kg 1)

Servis i saveti