16.499 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

SEA 20 baterijski ručni usisivač u kompletu sa AS 2 baterijom i AL 1 standardnim punjačem: Za lako čišćenje manjih površina oko kuće ili u vašem automobilu

Praktični STIHL SEA 20 baterijski ručni usisivač je dizajniran tako da korisnici mogu brzo i lako da očiste manje površine kod kuće. Ako su vam takođe potrebni baterija i punjač iz STIHL AS sistema  lako je direktno ih poručiti kao komplet. Ovaj komplet uključuje STIHL AS 2 litijum-jonsku bateriju i STIHL AL 1 standardni punjač kao standard. Tako da imate sve što vam je potrebno za čišćenje manjih površina u i oko kuće. STIHL SEA 20 vam dopušta da čistite lako, udobno i tiho. Ručni usisivač od 10 V visoke snage iz STIHL-a je lagan i ergonomičan.

Ručka mekog prianjanja garantuje čvrsto držanje i znači da možete udobno da upravljate dugmetom za pokretanje STIHL SEA 20 desnom ili levom rukom. Ovaj baterijski alat ima rešenje za blokiranje radi olakšanog kontinuiranog rada, pri čemu ne morate da držite pritisnutu kontrolnu polugu. Fleksibilni nepovratni ventil iza usisne dizne pouzdano zadržava usisanu prljavštinu u kutiji za sakupljanje, i lako se odvaja kada treba da ispraznite i očistite kutiju. Izuzetan učinak filtera se ostvaruje pomoću dvofaznog sistema filtera, a filter se takođe može lako očistiti i ponovo koristiti.

STIHL SEA 20 komplet ručnog usisivača sa AS 2 baterijom i AL 1 standardnim punjačem uključuje više praktičnih dodataka kao standard: dizna za uske prolaze, dizna za grubu prljavštinu, vakuumsko crevo, produžna cev, papirni filter i korpa filtera. Između poslova, SEA 20 bežični ručni usisivač iz STIHL-a može se čuvati u dostavljenoj torbi za skladištenje sa nosećim prstenom za skladištenje kojim se štedi prostor.

Naš pregled za STIHL vreme trajanja i punjenja baterija  prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL SEA 20 i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Napomena: AS 2 baterija je sertifikovana u skladu sa klasom zaštite IPX4.

Tehnički podaci

Težina1,1 kg
Nominalni napon10,8 V
Vreme rada baterije AS2do 14 min 1)
Zapreminski protok1026 l/min
Zapremina rezervoara0,75 l

Servis i saveti