20.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

AK baterije: Lagane litijum jonske baterije za baštovane iz hobija

STIHL baterija AK sistema kombinuje svestranost i kvalitet za sve vrste radova u bašti. Takođe možete izabrati pravu AK litijum-jonsku bateriju za vaš STIHL baterijski uređaj koji najbolje odgovara vašem zadatku. Zahvaljujući LED indikatoru nivoa napunjenosti, uvek možete da pratite kada je baterija spremna za upotrebu, i koliko dugo.

Lagane litijum-jonske baterije sa nazivnim naponom od 36 V nisu samo izuzetno svestrane, već su i otporne i izuzetno izdržljive. Ovo olakšava čak i zahtevne poslove u bašti. Možete da punite STIHL AK baterije pomoću STIHL AL 101 standardnog punjača ili STIHL AL brzog punjača baterije.

STIHL AK baterije su dostupne sa različitim energetskim kapacitetima:

  • AK 10 uz snagu baterije od 72 Wh, težina 0,8 kg
  • AK 20 (stavka br. 45204006535) uz snagu baterije od 144 Wh, težina 1,2 kg
  • AK 30 uz snagu baterije od 180 Wh, težina 1,3 kg

Redovno održavanje, pravilno punjenje litijum-jonske baterije i odgovarajuće okruženje za čuvanje baterije pomažu da se garantuje dug korisni vek.

U našem STIHL pregledu trajanja baterije i vremena punjenja, možete videti koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL baterijskim uređajem i koliko je vremena potrebno da se napuni AK baterija. Pregled takođe prikazuje koja AK baterija se preporučuje za vaš STIHL baterijski uređaj.

Tehnički podaci

Težina baterije1,2 kg
Nominalni napon36 V
Količina energije180 Wh 1)
Nominalni kapacitet (IEC 61960)4,8 Ah
Nominalni kapacitet ćelije (prema podacima proizvođača)2,5 Ah 2)

Servis i saveti