8.072 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Aluminijumski rasprskivač za tlo: Za efektivno suvo usisavanje velikih površina

Ova STIHL podna dizna je idealna za čišćenje velikih površina i radnih površina u radionicama, od strane službi za čišćenje i u industrijskom okruženju. U zavisnosti od modela, podne dizne se mogu koristiti za suvo usisavanje tvrdih površina i tepiha, kao i za mokro usisavanje podova. Uz širinu od 330 mm, STIHL aluminijumska podna dizna može se koristiti za brzo i temeljno čišćenje velikih popločanih ili površina prekrivenih tepihom. U isto vreme, robusna konstrukcija podne dizne je štiti od oštećenja usled kontakta sa objektima, što je čini posebno izdržljivom. STIHL aluminijumska podna dizna je opremljena kompletom uklonjive četke koju možete brzo da očistite, uklonite ili zamenite. Lako je pričvrstiti i zameniti STIHL aluminijumske podne dizne za crevo vašeg STIHL usisivača za mokro i suvo usisavanje. Prečnik spoja je 36 mm.

STIHL aluminijumska podna dizna je pogodna za STIHL SE 62 do STIHL SE 133 ME električne usisivače za mokro i suvo usisavanje.

Ako vam je potrebna podna dizna koja se može koristiti i za suva i za vlažna područja, preporučujemo STIHL univerzalnu podnu diznu za STIHL SE 33 do STIHL SE 133 ME.

Specijalne mlaznice za tlo – Usisivač tekućine

Servis i saveti