19.999 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Novo
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

MS 162 benzinska motorna testera: početni model za različite zadatke

STIHL MS 162 benzinska motorna testera je pouzdan početni alat za održavanje privatnih terena. Bez obzira da li želite da sečete ogrevno drvo ili orezujete voćke, lagana i robusna STIHL MS 162 motorna testera je pogodna za povremenu upotrebu u širokom spektru primena. Ova pouzdana motorna testera može da obori i manja stabla.

Snažni STIHL 2-MIX motor je deo optimizovanog sistema STIHL MS 162 koji obezbeđuje dobre performanse sečenja uz nisku potrošnju goriva. To znači da možete pouzdano da pravite precizne rezove sa standardnim 3/8"P lancem testere sa svojim uskim izrezom. Vaša motorna testera radi glatko i tiho: STIHL antivibracioni sistem smanjuje prenos vibracija na dršku, što olakšava opterećenje na vaše mišiće i zglobove.

Veoma pogodna za korišćenje: sve funkcije kao što su pokretanje, rad i zaustavljanje mogu se kontrolisati samo jednom rukom zahvaljujući rukovanju jednom polugom. Ponovno pokretanje nakon prekida je lako jer se kombinovana poluga sa funkcijom zaustavljanja automatski vraća u radni položaj. Ostale karakteristike udobnosti uključuju sigurno i lako ponovno zatezanje lanca olakšano izuzetno praktičnim bočnim zatezanjem lanca

MS 162

Tehnički podaci

Dužina vodilice30 cm
Pomeranja30,1 cm³
Snaga1,3/1,8 kW/KS
Težina4,5 kg 1)
Odnos snage i težine3,3 kg/kW

Servis i saveti