12.021 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Dizna za tlo za velike površine: Idealno za mokro i suvo usisavanje velikih površina

Ova STIHL podna dizna je idealna za čišćenje velikih površina i radnih površina u radionicama, od strane službi za čišćenje i u industrijskom okruženju. U zavisnosti od modela, podne dizne se mogu koristiti za suvo usisavanje tvrdih površina i tepiha, kao i za mokro usisavanje podova. Uz širinu od 450mm, STIHL podna dizna za velike površine može se koristiti za brzo i temeljno čišćenje velikih popločanih ili površina prekrivenih tepihom. U isto vreme, robusna konstrukcija aluminijumske podne dizne sa podešavanjem visine štiti od oštećenja usled udarca u objekte, što je čini posebno izdržljivom. Možete lako da pričvrstite i zamenite STIHL podnu diznu za velike površine za crevo vašeg STIHL usisivača za mokro i suvo usisavanje. Prečnik spoja je 36 mm.

STIHL podne dizne za velike površine su dostupne u 2 varijante za STIHL SE 62 do STIHL SE 133 ME električne usisivače za mokro i suvo usisavanje:
  • (stavka br. 49015002710) sa umetkom četke za suvo usisavanje
  • (stavka br. 49015002711) sa gumenim umetkom za mokro usisavanje
Ako vam treba podna dizna koja se može koristiti na suvim i mokrim površinama, preporučujemo STIHL univerzalnu podnu diznu za STIHL SE 33 do STIHL SE 133 ME.
Elementi filtera od čelika

Servis i saveti