109.799 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Benzinski duvač lišća za profesionalce BR 700: za efikasno čišćenje velikih površina lišća

Izuzetno snažan STIHL BR 700 benzinski duvač omogućava profesionalcima u baštovanstvu i pejzažnoj arhitekturi, kao i komunalnim radnicima, da efikasno uklanjaju lišće, odsečke travnjaka, odsečke živih grada i ostatke sa velikih površina. STIHL 4-MIX® motor nudi veliku snagu motora. STIHL BR 700 leđni duvač ima jednoručnu multifunkcionalnu ručku koja vam omogućava da upravljate komandama lako i pouzdano i nalazi se na cevi duvača, čija dužina se može rapidno podešavati. Dužina cevi duvača se može beskonačno menjati i može se podešavati na vašu visinu ili tako da odgovara trenutnom zadatku čišćenja. Takođe možete podesiti položaj ručke bez potrebe da koristite alate. Poluga za blokadu komande gasa sa dugmetom za zaustavljanje omogućava vam da blokirate snagu motora u bilo kom željenom okruženju. Možete da zaustavite leđni duvač lišća pritiskom na dugme, nakon čega je STIHL BR 700 leđni benzinski duvač lišća odmah spreman za ponovno pokretanje.

Za radove blizu tla na većim površinama, moguće je zameniti standardnu okruglu diznu sa opcionom zakrivljenom pljosnatom diznom. Nadogradivi STIHL korman se preporučuje za duge periode upotrebe sa zakrivljenom diznom, pošto olakšava odlaganje lišća distribuiranjem sila povratnog udarca između obe ruke.

Zahvaljujući izuzetno širokim ramenim pojasevima i prozračnim jastučićima za leđa, kao i pojasu za kuk udobnog nosećeg sistema, možete udobno da nosite BR 700 leđni benzinski duvač na vašim leđima, čak i tokom dužih perioda upotrebe. Opcioni STIHL ADVANCE pojas za grudi takođe čvrsto drži STIHL BR 700 leđni duvač lišća na mestu, dok STIHL antivibracioni sistem štiti vaše mišiće i zglobove.
BR 700

Tehnički podaci

Pomeranja64,8 cm³
Težina10,9 kg
Sila duvanja35 N 1)
Maks. brzina vazduha196 mph
Maks. brzina vazduha88 m/s

Servis i saveti