11.899 RSD
Sve cene su neobavezujuće, maloprodajne cene i uključuju PDV od 20%
Izaberite artikal
Obratite se STIHL specijalizovanom prodavcu
Kupite ovaj proizvod na licu mesta kod našeg specijalizovanog prodavca. Tamo ćete dobiti više informacija o dostupnosti.

Tehnički podaci

Nominalni napon10,8 V
Težina2,1 kg
Nivo pritiska zvuka76 dB(A) 1)
Nivo snage zvuka89 dB(A) 1)
Vibration level, left/right with plastic tool1,5/1,9 m/s² 2)

Baterijska motorna kosa FSA 30: lako, fleksibilno i precizno obavljajte košenje u bašti

Kompaktni baterijski  trimer za travnjak STIHL FSA 30 je posebno pogodan za košenje trave srednje visine, održavanje ivica travnjaka i čišćenje trave oko drveća, ispod žbunja i duž zidova ili stepenica.

Električni motor FSA 30 radi tako tiho da ne morate da nosite zaštitu za sluh tokom upotrebe, što ovu motornu kosu čini idealnom za upotrebu u područjima osetljivim na buku. Početni model se napaja energijom iz zamenljivih baterija iz fleksibilnog STIHL AS-sistema. LED diode na uređaju pokazuju nivo napunjenosti baterije.

STIHL FSA 30 je standardno opremljen sa STIHL PolyCut 3-2 glavom za košnju sa 2 izdržljiva i pokretna PolyCut plastična sečiva. Da bi se omogućila brza zamena sečiva, do 6 PolyCut sečiva se može uskladištiti u jedinici za skladištenje na uređaju i zameniti direktno na glavi za košenje bez potrebe za alatom. Takođe postoji opcija korišćenja FSA 30 sa AutoCut C 3-2 glavom za košenje koja je dostupna kao dodatna oprema i sa linijama za košenje prečnika 1,4 mm.

Zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu, fleksibilnim opcijama podešavanja i maloj težini od samo 2,3 kg uključujući bateriju, FSA 30 omogućava udoban rad bez napora. Mekana ručka je udobna u ruci i omogućava jednostavan, intuitivan rad. Teleskopsku osovinu i okruglu ručku možete podesiti u fazama pritiskom na dugme, tako da odgovaraju vašoj visini. Radni ugao jedinice za košenje takođe se može lako podesiti za još udobniji rad, a jedinicu za košenje možete jednostavno okrenuti za 90° kako biste omogućili precizno sečenje ivica travnjaka. Sklopivi odstojnik olakšava precizno i glatko košenje oko biljaka, drveća, žbunja i drugih objekata. Baterijska motorna kosa FSA 30 ima praktičnu ušicu za vešanje za skladištenje na zidu u garaži što je pogodno za uštedu prostora.

U našem pregledu STIHL trajanja baterije i vremena punjenja, možete videti koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL FSA 30 baterijskim  trimerom za travnjak i koliko dugo je potrebno da se baterija napuni.

Servis i saveti