Praktična STIHL akumulatorska motorna testera

Savršena za spoljnu i unutrašnju upotrebu

Praktična STIHL akumulatorska motorna testera

STIHL je pokrio širok spektar zadataka pomoću samo 2 testere,  MSA 200 C-BQ i MSA 160 C-BQ za profesionalne i privatne korisnike. Oba modela rade snažno i tiho, imaju minimalnu težinu i omogućavaju bežičnu mobilnost bez emisije.Uređaji su snažni partneri radi ulaganja minimalne snage i  udobnosti za vreme rada. Na ta način imate bistru glavu, ali i mirnu ruku.

MSA 200 C-BQ

MSA 200 C-BQ

Snažan partner za profesionalne i privatne korisnike: nova STIHL akumulatorska testera MSA 200 C-BQ je jedan snažan i praktičan paket koji opravdava svoje zvanje na osnovu svoje prosečne snage i dužine radnog učinka. Inovativna STIHL litijum-jon- tehnologija bez kabla i emisija, za spoljnu i unutrašnju upotrebu, takođe omogućavaju lako i udobno rukovanje - čak i u sredinama koje su osetljive na buku. Ukoliko i pod najtežim uslovima želite da držite sve pod kontrolom.

MSA 160 C-BQ

MSA 160 C-BQ

Na ovaj način privatni i profesionalni korisnici testerišu ispravno: praktična STIHL motorna testera MSA 160 C-BQ nudi visoke performanse sa jednostavnim rukovanjem i minimalnom težinom. Bez obzira da li predviđeno za održavanje privatnog prostora za  unutrašnju upotrebu ili za ogrev: Inovativna STIHL akumulatorska i motorna tehnologija omogućava Vam mobilni i bešumni rad. Bez goriva, izduvnih gasova i  kablova.